Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy professzionális biztonságtechnikai megoldásokkal szolgálja meglévő, és leendő Ügyfeleit. Az általunk gyártott betörésvédelmi eszközök prémium minőségben készülnek, hogy minél tovább teljesítsék feladatukat.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, a legkorszerűbb ipari megoldásokkal készítjük termékeinket.

Fő profilunk a mechanikai betörésvédelmi eszközök tervezése, gyártása és telepítése. Termékeink között megtalálhatóak az egy, két illetve többszárnyú biztonsági ajtók, biztonsági ablakok, ablakrácsok, rácsajtók, hevederzárak, tűzgátló ajtók és átlövégátló panelek. A mechanikai védelmet nyújtó eszközökön kívül riasztórendszerek, infrasorompók telepítésével – és az ezekkel kapcsolatos karbantartással, javítással – is állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

A szabad lakatos-, illetve asztalosipari kapacitásunkat kihasználva, vállaljuk teraszok, korlátok, előtetők, fóliasátrak, egyedi bútorok tervezését, gyártását.

Amennyiben a fenti betörésvédelmi eszközök valamelyikének vásárlásán gondolkozik, úgy telefonon egyeztetett időpontban felkeresi kollégánk, aki a helyszíni mérést követően pontos árat mond, valamint szaktanácsadás jelleggel felhívja figyelmét a helyszín esetleges gyenge pontjaira.

Mintaboltunkban szakképzett kollégánk készséggel áll rendelkezésére.